Evenementen

Evenementen Overzicht

Zaterdag 23 en zondag 24 september Brandersfeesten

Zaterdag 23 september zal de Nieuwe Passage Schiedam  bevolkt worden door Levende Standbeelden. Met onder andere Sneeuwwitje, de Mosselman, de Nar en een vallende ober..

 

Zondag 24 september staat in het teken van Piraten, met een Piraten Schminkstand en een Piraten Workshop. De muziek wordt deze middag verzorgt door de best zingende Piraten Black & Dagger. In hun Piratenboot spelen zij gezellige en herkenbare muziek.

Zondag 1 oktober Koopzondag met Workshop

Van 12.00 tot 17.00 zijn de winkels geopend.

Wie gek is op Clowns kan deze middag terecht bij de workshop Clownerie!

Zaterdag 7 oktober Verjaardag!

Speciaal voor de verjaardag van de Nieuwe Passage Schiedam staat er een Selfie Spiegel! Een nieuw staaltje technologie waar je de leukste foto’s kunt komen maken. En natuurlijk wordt er ook getrakteerd! De TukTuk fabriek bakt verse Flammkuchen en deelt deze natuurlijk ook uit aan de bezoekers. Eet smakelijk!

Zaterdag 28 oktober Halloween

Foeksia de Heks brengt een bezoek aan de Nieuwe Passage Schiedam. Fans kunnen haar een knuffel geven en /of een foto maken. Wie wil kan eerst geschminkt worden bij de speciale Halloween Schminkstand. Magiër Barazack probeert je de stuipen op het lijf te jagen… niet schrikken hoor!

Zondag 5 november Koopzondag met Pien Knip

Van 12.00 tot 17.00 zijn de winkels geopend.

Deze middag zal Pien Knip een bezoek brengen aan de Nieuwe Passage Schiedam. Kun je lang genoeg stilstaan? Dan zal zij een mooi portret van je knippen! In vrolijke kleurtjes knipt ze er op los. Natuurlijk mogen de portretjes mee naar huis genomen worden.