Evenementen

Evenementen Overzicht

Woensdag 22 november Met Sint op de foto

Deze woensdagmiddag komt Sinterklaas met enkele van zijn Pieten langs. Zijn zetel staat al klaar nabij de Hema en tussen 13.00 en 17.00 uur mogen de kinderen hier gratis en voor niets met de Sint op de foto! Enkele dagen later is de gemaakte foto op te halen bij de Hema! Oh, kom er eens kijken…….

Zondag 3 december Koopzondag voor Sint

De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur.

En omdat het bijna 5 december is, komen diverse gezellige Pieten langs. Zoals de PimpPieten die graag iedereen die zij tegenkomen opgepimpt en wel op de foto zetten! Foto’s die op Facebook terug te vinden zullen zijn. En er komen heuse Wandelende Cadeautjes langs die voor de kleine bezoekers een presentje meebrengen.

Zondag 10 december Koopzondag

De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur.

Zondag 17 december Koopzondag

Ook deze zondag zijn de winkels in de Nieuwe Passage open van 12.00 tot 17.00 uur. En deze zondagmiddag is “gezelligheid troef”. De Speuleman en de Theemadam komen langs. De Speuleman draait en tovert fanatiek prachtige muziek uit het buikorgeltje, terwijl de Theemadam vrolijk met de theepot en dito muts zwaait en iedere koukleum graag van een kopje thee wil voorzien.

De kids gaan deze zondagmiddag creatief aan de slag tijdens de workshop Sweet Candlelight. Tot slot komt de Winterkoningin langs, met allerlei lekkers wat zij uitdeelt vanaf haar walking table.

Vrijdag 22 december extra Koopavond voor Kerst

Deze week voor Kerst is het niet alleen op de gebruikelijke donderdagavond, maar ook op vrijdag 22 december koopavond in de Nieuwe Passage. 

De winkels zijn deze vrijdag geopend tot 21.00 uur.

Zaterdag 23 december de Nieuwe Passage Pakt in!

Wie dat wil kan deze zaterdag in de Passage winkels gekochte cadeautjes gratis en voor niets fraai laten inpakken bij de Inpakstand.

Voor kleine cadeautjes zijn ook de Cadeauballonnen er weer! 

De Inpakstand is deze zaterdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Deze zaterdagmiddag delen twee kerstmeisjes gezellige cadeautjes uit tussen 12.00 en 16.00 uur.

Zondag 24 december Koopzondag voor Kerst

De laatste gelegenheid om kerstinkopen te doen. En daar bieden de winkeliers van de Schiedamse Passage iedereen deze dag extra lang de gelegenheid voor. Want zij gaan open van 10.00 tot 17.00 uur! 

Ook deze zondag wordt voor het nodige aan (kerst)entertainment gezorgd.

De Kersttafeldame is aanwezig en deelt heerlijke hapjes uit. En natuurlijk is ook vandaag de Inpakstand er weer. Van 11.00 tot 17.00 uur kan iedereen zijn/haar gekochte cadeautjes gratis fraai laten inpakken en kunnen kleine cadeautjes weer verpakt worden in een cadeauballon. Alles gratis en voor niets! 

 

31 december Koopzondag

Het is Oudejaarsdag, maar tevens koopzondag, en de winkels gaan open van 10.00 tot 17.00 uur.

Tussen 12.00 en 16.00 uur worden traditiegetrouw lekkere vers gebakken oliebollen uitgedeeld.