Evenementen

Evenementen Overzicht

Zondag 6 augustus Koopzondag met Tropical Fotoshoot!

Ook vandaag gaan de winkels open van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor de thuisblijvers onder de vakantiegangers organiseren wij een Tropical Fotoshoot! 

En uiteraard is er traditiegetrouw op deze augustus-koopzondag voor iedereen weer een gratis ijsje! 

 

Zondag 3 september Koopzondag met Hello Kitty!

Van 12.00 tot 17.00 zijn de winkels van de Nieuwe Passage Schiedam geopend.

Niemand minder dan Hello Kitty komt deze middag een bezoek brengen. Kom ook langs voor een knuffel en/of een foto. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor een speciale Hello Kitty actie!

 

Zaterdag 23 en zondag 24 september Brandersfeesten

Zaterdag 23 september zal de Nieuwe Passage Schiedam  bevolkt worden door Levende Standbeelden. Met onder andere Sneeuwwitje, de Mosselman, de Nar en een vallende ober..

 

Zondag 24 september staat in het teken van Piraten, met een Piraten Schminkstand en een Piraten Workshop. Bij Koko’s ballonnenparty worden de leukste balloncreaties gemaakt om mee naar huis te nemen!

Zondag 1 oktober Koopzondag met Workshop

Van 12.00 tot 17.00 zijn de winkels geopend.

Wie gek is op Clowns kan deze middag terecht bij de workshop Clownerie!

Zaterdag 7 oktober Verjaardag!

Speciaal voor de verjaardag van de Nieuwe Passage Schiedam staat er een Selfie Spiegel! Een nieuw staaltje technologie waar je de leukste foto’s kunt komen maken. En natuurlijk wordt er ook getrakteerd! De TukTuk fabriek bakt verse Flammkuchen en deelt deze natuurlijk ook uit aan de bezoekers. Eet smakelijk!

Zaterdag 28 oktober Halloween

Foeksia de Heks brengt een bezoek aan de Nieuwe Passage Schiedam. Fans kunnen haar een knuffel geven en /of een foto maken. Wie wil kan eerst geschminkt worden bij de speciale Halloween Schminkstand. Magiër Barazack probeert je de stuipen op het lijf te jagen… niet schrikken hoor!

Zondag 4 november Koopzondag met Pien Knip

Van 12.00 tot 17.00 zijn de winkels geopend.

Deze middag zal Pien Knip een bezoek brengen aan de Nieuwe Passage Schiedam. Kun je lang genoeg stilstaan? Dan zal zij een mooi portret van je knippen! In vrolijke kleurtjes knipt ze er op los. Natuurlijk mogen de portretjes mee naar huis genomen worden.