Evenementen

Evenementen Overzicht

Paaszaterdag 31 maart 2018

Broer en Zus Paashaas komen langs, uiteraard op hun paasbest gekleed. Zij hebben paaseitjes bij zich, vinden het leuk om op de foto te gaan en ook een handje geven, of een echte paasknuffel, is geen probleem.

Tevens mogen de jongste bezoekers de paashaas een handje helpen deze zaterdagmiddag. Zij gaan aan de slag en maken een feestelijke lekkernij die uiteraard gratis en voor niets mee naar huis mag worden genomen! Dat wordt smullen!

Zondag 1 april 2018

Geen koopzondag in verband met 1e Paasdag.

 

Maandag 2 april 2018

Ook deze dag blijven de winkels gesloten, want het is 2e Paasdag.

Koningsdag vrijdag 27 april 2018

De winkels gaan deze Koningsdag open van negen tot vijf uur! 

En de jeugd mag tijdens een gezellige workshop een eigen, vorstelijke kroon maken! Deelname is gratis en de workshop wordt gehouden van 12.00 tot 16.00 uur!

Koopzondag 6 mei 2018

De winkels gaan weer open van 12.00 tot 17.00 uur!

En wie dat wil kan deze zondagmiddag een feestelijke Choco Tattoo op zijn of haar hand laten plaatsen! Compleet met suikerparels en ander sierlijks wordt het een echt pronkstuk! Al zullen de echte chocoholics het er waarschijnlijk heel snel af willen likken!

Sfeervol cadeau voor moeder zaterdag 12 mei 2018

Hoe leuk is het om mama voor Moederdag een mooie verrassing te geven!

Zonen en dochters mogen deze zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur een windlicht versieren. Wanneer zij daarmee klaar zijn, wordt het windlicht voorzien van schelpenzand en een kaarsje, en vervolgens feestelijk ingepakt. Wie maakt mama blij met zo’n zelfgemaakt cadeau?

Koopzondag met Buurman & Buurman zondag 3 juni 2018

Ook deze zondag zijn de winkels weer open van twaalf tot vijf uur!

En als het allemaal meezit komen Buurman & Buurman deze middag op bezoek! Ontmoet ze, maak een foto met dit duo, plaats deze op de Facebook pagina van de Nieuwe Passage en maak kans op een leuke prijs!

Versier een koek...voor Vaderdag! Zaterdag 16 juni 2018

Van 12.00 tot 16.00 uur is er weer een workshop, waar de kinderen tijdens het “Vaderdagkoek versieren” hun creativiteit de vrije loop kunnen laten! Na het versieren wordt de koek feestelijk verpakt en heb je de volgende dag een heel origineel Vaderdag cadeautje! 

Deelname is zoals altijd geheel gratis!