Vorige evenementen

Zienerszondag zondag 7 januari 2018

Zondag 7 januari werd in de Passage weer volop voorspeld door de Zieners.

Aan tafel bij de helderzienden, handlezers en tarotleggers kon het publiek zich op verschillende manieren laten vertellen wat de toekomst zal brengen.

Koopzondag met gratis oliebollen zondag 31 december 2017

De laatste zondag van het jaar – tevens Oudejaarsdag – werden de bezoekers van de Passage onthaald op gratis oliebollen! Maar liefst 1.000 oliebollen werden uitgedeeld namens de gezamenlijke winkeliers.

Alle Passage ondernemers en medewerk(st)ers wensten hiermee iedereen een hele fijne jaarwisseling en een heel goed 2018 !

Kerstweekend met Inpakstand en traktaties zaterdag 23 en zondag 24 december 2017

Twee dagen lang kon wie dat wilde cadeautjes gratis laten inpakken bij de Inpakstand. Het inpakteam maakte er met fraai cadeaupapier, strikken, linten en decoraties hele mooie creaties van! Tevens werden kleine cadeautjes verpakt in cadeauballonnen. Ook dit helemaal gratis en voor niets.

Op zaterdag waren ook nog twee Kerst models aanwezig. De in mooi kostuum gehulde dames deelden aan het winkelend publiek honderden cadeautjes uit, namens de gezamenlijke winkeliers en geleverd door Douglas. Voor de kids waren er kleurige jojo’s. Een bijzonder fraaie Kersttafeldame kwam op zondag langs en onthaalde de bezoekers op allerlei lekkere hapjes, kerstchocolade en –kransjes. Het werden twee heel druk bezochte, feestelijke en vooral gezellige dagen!

Kerstkoopzondag 10 december 2017

Zondag 17 december stond het winkelcentrum al helemaal in het teken van Kerst. En het was die middag gezelligheid troef! De Speuleman en de Theemadam kwamen langs en trakteerden de bezoekers op muziek en desgewenst een warm kopje thee! Voor de kids was er een workshop, waar zij een kaars mochten decoreren en er zo een fraaie kerstkaars van maken. Maar liefst 150 kinderen deden hieraan mee! De Wintertafeldame tot slot wandelde rond en deelde vanaf haar fraai gedecoreerde tafel lekkere sneeuwbolletjes (slagroomsoesjes) uit, afgewisseld met allerlei hartige hapjes.

Ook de komende zondagen is het winkelcentrum open en staan er leuke activiteiten op het programma! Kom ook langs en doe in een extra sfeervolle ambiance uw kerstinkopen!

Pietenpret Koopzondag 3 december 2017

Op de koopzondag van 3 december kwamen de nodige gezellige Pieten het winkelcentrum met een bezoekje vereren! 

De Pimp Pieten waren present. Met hun karretje vol attributen gingen zij op zoek naar kandidaten die best wel eens lekker opgepimpt wilden worden. Vervolgens maakte hun collega de Fotograafpiet er mooie foto’s van die allemaal op de Facebook pagina van het winkelcentrum zijn terug te vinden.

En wat te denken van de Wandelende Cadeautjes? Twee Pieten die er weel heel bijzonder uit zagen. En uiteraard deden zij hun naam eer aan en hadden voor de kleintjes cadeautjes en wat lekkers bij zich! 

Honderden kinderen en hun ouders genoten van dit middagje nostalgische Pietenpret!

Met Sint op de foto 22 november 2017

Woensdagmiddag 22 november was het weer zover….St. Nicolaas bracht zijn jaarlijkse bezoek aan de Schiedamse Passage! En alle kindertjes mochten met hem op de foto! 

Rijen dik stonden ze op hun beurt te wachten. Best spannend allemaal! Maar de Pieten maakten er met de kleintjes weer een echt feestje van. Ruim 300 foto’s werden deze middag gemaakt die enkele dagen later bij de Hema kunnen worden opgehaald. Gratis en voor niets!

Koopzondag met Pien Knip 5 november 2017

Kinderen konden deze zondagmiddag langs gaan bij Pien Knip en haar vragen om iets moois voor hen te knippen. Bijvoorbeeld een vlinder, of een olifant, een bloem of wat zij maar wilden. Pien knipte dat het een lieve lust was en de kids kregen de creaties natuurlijk weer gratis en voor niets mee naar huis! 

 

Nieuwe Passage vierde 22e verjaardag op 7 oktober 2017

Het is al weer 22 jaar geleden dat de Nieuwe Passage haar deuren opende voor het winkelend publiek. En zoals elk jaar, lieten de winkeliers ook deze verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan. 

Vanuit de TukTuk Fabriek – een omgebouwde piaggio – werden ter plekke verse flammkuchen gebakken en uitgedeeld onder de bezoekers. Wie wilde, kon langs gaan bij de Selfie spiegel, waar – al dan niet verkleed – iedereen die dat wilde op de foto ging. Een strookje met 3 foto’s kreeg men gratis mee in een toepasselijk mapje en alle foto’s gingen tevens online op de Facebook pagina van het winkelcentrum. 

Het werd een gezellig en flink bezocht verjaardagsfeestje! 

 

Koopzondag met Clownerie 1 oktober 2017

Deze koopzondag kwamen een circusdirecteur en zijn assistent langs en dat werd natuurlijk lachen, gieren, brullen tijdens een 5-tal speciale kindervoorstellingen. 

Absoluut hoogtepunt vormden de workshops, waarbij de kids (en hun ouders, jawel!) leerden om van een ballon een hondje te vouwen! Dolle pret en fanatiek meedoen wisselden elkaar af! En elke workshop was even druk bezocht!

Brandersfeesten zaterdag 23 & zondag 24 september 2017

Het was druk, heel druk, tijdens de Brandersfeesten op zaterdag 23 en zondag 24 september. De bezoekers kwamen in grote getale langs en genoten op zaterdag van optredens van Living Statues, zoals Sneeuwwitje meet haar 7 dwergen, de Schipper die de juiste koers probeerde te varen, de Mosselman, de Ober die met de nodige moeite zijn dienblad in evenwicht probeerde te houden en de Nar die regelmatig aan het entertainen sloeg.

Op zondag was er entertainment in piratensfeer. Twee Piraten kwamen de kids schminken, weer twee andere Piraten gingen aan de slag met de jeugd om een spannende schatkaart te maken die zij gratis en voor niets mee naar huis kregen. En er was muziek vanuit de Piratenboot die goed was voor de nodige ludieke foto’s! 

Het was prachtig weer, heel druk maar bovenal erg gezellig! 

 

Koopzondag met Hello Kitty 3 september 2017

Fans konden deze zondag komen knuffelen met Hello Kitty!  

Hello Kitty heeft van jong tot oud vele fans, en dat was te merken. Er werd druk geposeerd en geknuffeld deze middag.

Wie zijn foto opstuurde naar de Facebookpagina van Passage Schiedam maakte ook nog eens kans op een zeer persoonlijk Hello Kitty Memory spel. Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend en krijgen zij een blijvende herinnering aan deze leuke dag.

 

Zomerse koopzondag 6 augustus 2017

Deze koopzondag werd de vakantie gevierd in de Passage Schiedam!

IJssalon La Sorpresa deelde namens de winkeliersvereniging gratis heerlijke bolletjes ijs uit. Jong en oud genoot van deze frisse traktatie. Er zijn bijna 1000 ijsjes uitgedeeld op deze zonnige dag!

Wie wilde kon zich ook laten vereeuwigen op een tropisch strand, eventueel met bijpassende attributen. De foto’s werden direct uitgeprint om mee te geven, en op Facebook geplaatst waar de foto’s geliked, gedeeld en gedownload kunnen worden.

 

Koopzondag met Super Sand Terras 2 juli 2017

Deze zomers getinte koopzondag mochten de kinderen lekker spelen op het Super Sand Terras. Meer dan 150 kinderen kwamen langs en kneedden en vormden er lustig op los met dit speciale indoor-zand. En heel wat papa’s en mama’s vonden het maar wat leuk om hen even te helpen! 

Alvast een leuk voorproefje van de hopelijk net zo zomerse vakantie die eraan komt! 

 

Vaderdag zaterdag 17 juni 2017

Deze zaterdag konden de kinderen een bijzondere herinnering voor vader maken.

De kids konden van hun eigen hand een ‘waxhand’ laten maken. Iedere hand kreeg een eigen kleurtje waarna het in een tasje meegegeven werd. Een super leuk cadeau voor vaderdag!

Heel veel kinderen zijn met een dikke glimlach op hun gezicht naar huis gegaan.

Website actie zaterdag 27 mei 2017

Deze zaterdag werd de nieuwsgierigheid van de winnaars van de Website actie bevredigd en kregen zij te horen wat ze hadden gewonnen!

Met het winnende gelukscodekaartje kwamen zij naar de Nieuwe Passage om daar hun gewonnen prijs in ontvangst te nemen.

Er zijn heel wat mensen blij gemaakt met cadeaubonnen van Ici Paris XL, Huib van Kooij, Parti, Hema, Bijou Brigitte, Nelly’s Mode, Action, H&M, Choice for Lady’s, Miss Glitter 4 You en Yes! Kapsalon. Maar ook met een Playstation 4, Dolce Custo Drop, popcornwagentje, badjassen van Bee Free, verwenpakketten van Douglas en Holland & Barrett, een messen/koekenpannenset van Keukenprincess en diverse arrangementen. Ook de winnaars van de laptop waren heel blij met hun gewonnen prijs. 

In totaal werden 60 prijzen uitgereikt.

Moederdag zaterdag 13 mei 2017

Speciaal voor Moederdag was er een karikaturist. Hij maakte de mooiste kleine portretten om deze in een lijstje mee te geven. Een leuk presentje voor moeder de volgende dag. Kleine cadeautjes kon wie dat wilde gratis leuk laten verpakken in een cadeauballon! Een leuk extraatje voor moeder! De 3 winnaars van de Facebookactie kregen een unieke karikatuur tekening op een t-shirt. Een hele beleving om te zien, en een bijzonder cadeau om te krijgen of te geven!

Koopzondag met frisbees 7 mei 2017

Op deze koopzondag konden de kinderen hun creativiteit kwijt op een frisbee. De hele middag zaten er kinderen gezellig te tekenen en te kleuren (hier en daar geholpen door papa of mama) om daarna vol trots een frisbee mee naar huis te kunnen nemen. Bijna 100 kinderen waren present tijdens deze knutselmiddag!

Koningsdag donderdag 27 april 2017

De verjaardag van de Koning werd ook in de Passage Schiedam feestelijk gevierd.
Vrolijke ballonpilaren waren bij de diverse entrees en in het winkelcentrum zelf te vinden.
Veel winkels waren open, zelfs met speciale Koningsdag-aanbiedingen.
Voor de kinderen was het extra leuk én lekker bij de workshop cakepops versieren.
Vol enthousiasme gingen zij aan de slag om vervolgens hun eigen creatie (mooi ingepakt en wel) mee naar huis te nemen, of direct lekker op te peuzelen.
Bijna 200 kinderen hebben deze middag hun eigen cakepop versierd.

Paaszaterdag 15 april 2017

Zaterdag 15 april stond helemaal in het teken van Pasen in de Nieuwe Passage Schiedam!

Vanuit een megagrote mand deelde de Paashaas lekkere paastraktaties uit! Verder kon wie dat wilde gratis en voor niets op de foto. Menigeen ging met een gezellige paasfoto naar huis! Hier zijn alle foto’s te bewonderen.

Koopzondag 2 april 2017 met de Omtoverstudio

Op deze koopzondag konden kinderen hun dromen uitleven door zich om te laten toveren in de Omtoverstudio. Wat schmink en een bijpassend accessoire, zoals bijvoorbeeld een kroon, piratenmuts of Mickey-oren, zorgden voor een complete gedaanteverwisseling. De kronen, boa’s, hoeden en petten mochten mee naar huis genomen worden zodat de kinderen ook thuis in hun rol kunnen kruipen. Een gezellige middag waar meer dan 100 kinderen  zich hebben laten omtoveren!

 

Koopzondag 5 maart 2017 met Nerd & Netjes

Het was deze koopzondag een dag vol verbazing en knappe kunsten. Nerd & Netjes lieten zien hoe goed ze konden jongleren. Vol bewondering stond het publiek te kijken en er werd flink geapplaudisseerd. Of het nu met ballen, knotsen, messen of de diabolo was, van alles werd in de lucht gegooid…én weer kunstig opgevangen!

 

Koopzondag 5 februari 2017 met Bobo

Deze koopzondag was kindervriend Bobo op bezoek in de Passage Schiedam! Al bijna 40 jaar bekend van het tijdschrift en tegenwoordig ook van televisie. Nu de mogelijkheid om Bobo in het echt te zien en aan te raken.Jong en oud kwam langs om hem te knuffelen en op de foto te gaan. 

Tijdens de Meet & Greets zijn heel wat High Five’s en knuffels gegeven.

Zienerszaterdag 31 december 2016

Deze laatste zaterdag van het jaar was Zienerszaterdag en werd er volop voorspeld door de Zieners. Ook werd er flink gebruik gemaakt van de helende magnetische massages. Traditiegetrouw werden er ook versgebakken oliebollen uitgedeeld aan het publiek. Deze door de winkeliers van de Passage Schiedam aangeboden traktatie werd weer zeer op prijs gesteld!

Inpakactie voor Kerst 23 & 24 december 2016

Twee dagen lang werden de aangeschafte cadeautjes weer ingepakt door het inpakteam! Kleinere cadeautjes konden in een cadeauballon verpakt worden. Geduldig wachtten de mensen in de rij om tevreden naar huis te gaan met hun prachtig ingepakte cadeaus. De volgende dagen zijn er heel wat mensen blij gemaakt met een zorgvuldig ingepakt cadeau of zo'n leuke cadeauballon!

Koopzondag 18 december 2016 met Snoopy

Deze koopzondag kwam Snoopy langs in de Passage Schiedam! Om te knuffelen én om op de foto te gaan. Jong en oud wilde maar wat graag even dicht bij Snoopy staan voor zo'n magische foto. Ruim honderd foto's zijn er met Snoopy gemaakt. De foto's werden direct uitgeprint en meegegeven, ook zijn de foto's geplaatst op Facebook waar de foto's geliked, gedeeld en gedownload kunnen worden.