Vorige evenementen

Nieuwe Passage vierde 22e verjaardag op 7 oktober 2017

Het is al weer 22 jaar geleden dat de Nieuwe Passage haar deuren opende voor het winkelend publiek. En zoals elk jaar, lieten de winkeliers ook deze verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan. 

Vanuit de TukTuk Fabriek – een omgebouwde piaggio – werden ter plekke verse flammkuchen gebakken en uitgedeeld onder de bezoekers. Wie wilde, kon langs gaan bij de Selfie spiegel, waar – al dan niet verkleed – iedereen die dat wilde op de foto ging. Een strookje met 3 foto’s kreeg men gratis mee in een toepasselijk mapje en alle foto’s gingen tevens online op de Facebook pagina van het winkelcentrum. 

Het werd een gezellig en flink bezocht verjaardagsfeestje! 

 

Koopzondag met Clownerie 1 oktober 2017

Deze koopzondag kwamen een circusdirecteur en zijn assistent langs en dat werd natuurlijk lachen, gieren, brullen tijdens een 5-tal speciale kindervoorstellingen. 

Absoluut hoogtepunt vormden de workshops, waarbij de kids (en hun ouders, jawel!) leerden om van een ballon een hondje te vouwen! Dolle pret en fanatiek meedoen wisselden elkaar af! En elke workshop was even druk bezocht!

Brandersfeesten zaterdag 23 & zondag 24 september 2017

Het was druk, heel druk, tijdens de Brandersfeesten op zaterdag 23 en zondag 24 september. De bezoekers kwamen in grote getale langs en genoten op zaterdag van optredens van Living Statues, zoals Sneeuwwitje meet haar 7 dwergen, de Schipper die de juiste koers probeerde te varen, de Mosselman, de Ober die met de nodige moeite zijn dienblad in evenwicht probeerde te houden en de Nar die regelmatig aan het entertainen sloeg.

Op zondag was er entertainment in piratensfeer. Twee Piraten kwamen de kids schminken, weer twee andere Piraten gingen aan de slag met de jeugd om een spannende schatkaart te maken die zij gratis en voor niets mee naar huis kregen. En er was muziek vanuit de Piratenboot die goed was voor de nodige ludieke foto’s! 

Het was prachtig weer, heel druk maar bovenal erg gezellig! 

 

Koopzondag met Hello Kitty 3 september 2017

Fans konden deze zondag komen knuffelen met Hello Kitty!  

Hello Kitty heeft van jong tot oud vele fans, en dat was te merken. Er werd druk geposeerd en geknuffeld deze middag.

Wie zijn foto opstuurde naar de Facebookpagina van Passage Schiedam maakte ook nog eens kans op een zeer persoonlijk Hello Kitty Memory spel. Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend en krijgen zij een blijvende herinnering aan deze leuke dag.

 

Zomerse koopzondag 6 augustus 2017

Deze koopzondag werd de vakantie gevierd in de Passage Schiedam!

IJssalon La Sorpresa deelde namens de winkeliersvereniging gratis heerlijke bolletjes ijs uit. Jong en oud genoot van deze frisse traktatie. Er zijn bijna 1000 ijsjes uitgedeeld op deze zonnige dag!

Wie wilde kon zich ook laten vereeuwigen op een tropisch strand, eventueel met bijpassende attributen. De foto’s werden direct uitgeprint om mee te geven, en op Facebook geplaatst waar de foto’s geliked, gedeeld en gedownload kunnen worden.

 

Koopzondag met Super Sand Terras 2 juli 2017

Deze zomers getinte koopzondag mochten de kinderen lekker spelen op het Super Sand Terras. Meer dan 150 kinderen kwamen langs en kneedden en vormden er lustig op los met dit speciale indoor-zand. En heel wat papa’s en mama’s vonden het maar wat leuk om hen even te helpen! 

Alvast een leuk voorproefje van de hopelijk net zo zomerse vakantie die eraan komt! 

 

Vaderdag zaterdag 17 juni 2017

Deze zaterdag konden de kinderen een bijzondere herinnering voor vader maken.

De kids konden van hun eigen hand een ‘waxhand’ laten maken. Iedere hand kreeg een eigen kleurtje waarna het in een tasje meegegeven werd. Een super leuk cadeau voor vaderdag!

Heel veel kinderen zijn met een dikke glimlach op hun gezicht naar huis gegaan.

Website actie zaterdag 27 mei 2017

Deze zaterdag werd de nieuwsgierigheid van de winnaars van de Website actie bevredigd en kregen zij te horen wat ze hadden gewonnen!

Met het winnende gelukscodekaartje kwamen zij naar de Nieuwe Passage om daar hun gewonnen prijs in ontvangst te nemen.

Er zijn heel wat mensen blij gemaakt met cadeaubonnen van Ici Paris XL, Huib van Kooij, Parti, Hema, Bijou Brigitte, Nelly’s Mode, Action, H&M, Choice for Lady’s, Miss Glitter 4 You en Yes! Kapsalon. Maar ook met een Playstation 4, Dolce Custo Drop, popcornwagentje, badjassen van Bee Free, verwenpakketten van Douglas en Holland & Barrett, een messen/koekenpannenset van Keukenprincess en diverse arrangementen. Ook de winnaars van de laptop waren heel blij met hun gewonnen prijs. 

In totaal werden 60 prijzen uitgereikt.

Moederdag zaterdag 13 mei 2017

Speciaal voor Moederdag was er een karikaturist. Hij maakte de mooiste kleine portretten om deze in een lijstje mee te geven. Een leuk presentje voor moeder de volgende dag. Kleine cadeautjes kon wie dat wilde gratis leuk laten verpakken in een cadeauballon! Een leuk extraatje voor moeder! De 3 winnaars van de Facebookactie kregen een unieke karikatuur tekening op een t-shirt. Een hele beleving om te zien, en een bijzonder cadeau om te krijgen of te geven!

Koopzondag met frisbees 7 mei 2017

Op deze koopzondag konden de kinderen hun creativiteit kwijt op een frisbee. De hele middag zaten er kinderen gezellig te tekenen en te kleuren (hier en daar geholpen door papa of mama) om daarna vol trots een frisbee mee naar huis te kunnen nemen. Bijna 100 kinderen waren present tijdens deze knutselmiddag!

Koningsdag donderdag 27 april 2017

De verjaardag van de Koning werd ook in de Passage Schiedam feestelijk gevierd.
Vrolijke ballonpilaren waren bij de diverse entrees en in het winkelcentrum zelf te vinden.
Veel winkels waren open, zelfs met speciale Koningsdag-aanbiedingen.
Voor de kinderen was het extra leuk én lekker bij de workshop cakepops versieren.
Vol enthousiasme gingen zij aan de slag om vervolgens hun eigen creatie (mooi ingepakt en wel) mee naar huis te nemen, of direct lekker op te peuzelen.
Bijna 200 kinderen hebben deze middag hun eigen cakepop versierd.

Paaszaterdag 15 april 2017

Zaterdag 15 april stond helemaal in het teken van Pasen in de Nieuwe Passage Schiedam!

Vanuit een megagrote mand deelde de Paashaas lekkere paastraktaties uit! Verder kon wie dat wilde gratis en voor niets op de foto. Menigeen ging met een gezellige paasfoto naar huis! Hier zijn alle foto’s te bewonderen.

Koopzondag 2 april 2017 met de Omtoverstudio

Op deze koopzondag konden kinderen hun dromen uitleven door zich om te laten toveren in de Omtoverstudio. Wat schmink en een bijpassend accessoire, zoals bijvoorbeeld een kroon, piratenmuts of Mickey-oren, zorgden voor een complete gedaanteverwisseling. De kronen, boa’s, hoeden en petten mochten mee naar huis genomen worden zodat de kinderen ook thuis in hun rol kunnen kruipen. Een gezellige middag waar meer dan 100 kinderen  zich hebben laten omtoveren!

 

Koopzondag 5 maart 2017 met Nerd & Netjes

Het was deze koopzondag een dag vol verbazing en knappe kunsten. Nerd & Netjes lieten zien hoe goed ze konden jongleren. Vol bewondering stond het publiek te kijken en er werd flink geapplaudisseerd. Of het nu met ballen, knotsen, messen of de diabolo was, van alles werd in de lucht gegooid…én weer kunstig opgevangen!

 

Koopzondag 5 februari 2017 met Bobo

Deze koopzondag was kindervriend Bobo op bezoek in de Passage Schiedam! Al bijna 40 jaar bekend van het tijdschrift en tegenwoordig ook van televisie. Nu de mogelijkheid om Bobo in het echt te zien en aan te raken.Jong en oud kwam langs om hem te knuffelen en op de foto te gaan. 

Tijdens de Meet & Greets zijn heel wat High Five’s en knuffels gegeven.

Zienerszaterdag 31 december 2016

Deze laatste zaterdag van het jaar was Zienerszaterdag en werd er volop voorspeld door de Zieners. Ook werd er flink gebruik gemaakt van de helende magnetische massages. Traditiegetrouw werden er ook versgebakken oliebollen uitgedeeld aan het publiek. Deze door de winkeliers van de Passage Schiedam aangeboden traktatie werd weer zeer op prijs gesteld!

Inpakactie voor Kerst 23 & 24 december 2016

Twee dagen lang werden de aangeschafte cadeautjes weer ingepakt door het inpakteam! Kleinere cadeautjes konden in een cadeauballon verpakt worden. Geduldig wachtten de mensen in de rij om tevreden naar huis te gaan met hun prachtig ingepakte cadeaus. De volgende dagen zijn er heel wat mensen blij gemaakt met een zorgvuldig ingepakt cadeau of zo'n leuke cadeauballon!

Koopzondag 18 december 2016 met Snoopy

Deze koopzondag kwam Snoopy langs in de Passage Schiedam! Om te knuffelen én om op de foto te gaan. Jong en oud wilde maar wat graag even dicht bij Snoopy staan voor zo'n magische foto. Ruim honderd foto's zijn er met Snoopy gemaakt. De foto's werden direct uitgeprint en meegegeven, ook zijn de foto's geplaatst op Facebook waar de foto's geliked, gedeeld en gedownload kunnen worden.

Koopzondag 4 december 2016 met gezellige Pieten

Deze koopzondag was het wel érg gezellig met al die vrolijke Pieten! Er werd volop gedanst, gezongen, gelachen, geknuffeld én geposeerd voor de vele foto's! Een heel gezellige middag met veel rode koontjes en lachende kinderen!

Met Sint op de foto 23 november 2016

Woensdagmiddag 23 november was het zover, Sinterklaas bracht een bezoek aan de Passage Schiedam om met alle kindjes op de foto te gaan.

Vol spanning stonden de kinderen in de rij te wachten op hun beurt. Samen met de Pieten werd er voor ieder kind een feestje van gemaakt! De gemaakte foto's konden een paar dagen later bij Hema opgehaald worden.Er zijn ruim 280 foto's gemaakt met de Sint!

Koopzondag 6 november 2016 met nijntje!

Kleine fans konden deze zondag komen knuffelen met nijntje! Het was gezellig druk in de Passage Schiedam. Iedereen wilde wel zo’n fijne knuffel en op de foto. Geduldig stonden de kleintjes, onder de indruk van hun grote kleine vriend, op hun beurt te wachten.

Nijntje heeft tijdens haar verschillende Meet & Greets heel wat kinderharten sneller doen kloppen.

Verjaardag 1 oktober 2016

Zaterdag 1 oktober werd de 21e verjaardag van Passage Schiedam gevierd! En wie jarig is trakteert! Er was volop lekkers te vinden deze middag. Zo kon men zich uitleven bij de Chocoladefontein en was er voor de kinderen een popcakestand. De Tafeldame was in speciale feestsfeer en deelde zoete en hartige lekkernijen uit! Los del Sol zorgde voor de muzikale omlijsting. Op de vrolijke deuntjes werd gezellig meegedanst door het publiek. Het was een lekkere en gezellige middag!

Brandersfeesten 24 & 25 september 2016

Tijdens de Schiedamse Brandersfeesten was het ook in de Passage Schiedam erg gezellig.

Zaterdag konden kinderen hun eigen kunstwerk maken op echte langspeelplaten. De Fietsende DJ reed rond en liet bezoekers hun favoriete single uitzoeken om vervolgens samen te zingen en te dansen! Ook werd er flink geposeerd voor de karikaturist, die heel wat bezoekers heeft getekend.

Zondag ging de Passage Schiedam terug in de tijd met de Nostalgische schoenenpoetser. Fotograaf Berlusconi maakte mooie nostalgische foto’s van de bezoekers en Heer Bjoetiekees speelde vrolijke en herkenbare deuntjes.

Koopzondag 4 september 2016 met Star Wars

Deze koopzondag stond volledig in het teken van Star Wars. Fans konden hun hart ophalen met games, bouwstenen en zelfs op de foto met een Stormtrooper! Grote en kleine fans kwamen hier op af en vermaakten zich prima deze middag. Sommige verschenen zelfs in vol ornaat om extra mooi op de foto te komen!

Koopzondag 7 augustus 2016 met gratis ijs

Deze koopzondag werd de zomer gevierd in Passage Schiedam! Kinderen konden bij de Kids Cocktail Bar hun zelf uitgezochte drankje met lekkere snoepjes en vers fruit versieren en opdrinken aan de “echte” bar met hoge krukken! Flink wat kinderen hebben smakelijk hun zonnige drankje hier versierd en opgedronken.

IJssalon La Sorpresa deelde namens de winkeliersvereniging ook heerlijke bolletjes ijs uit! Ruim 800 ijsjes zijn er deze middag uitgedeeld. En deze verkoelende traktatie werd dan ook dankbaar in ontvangst genomen door de aanwezige bezoekers.

 

Koopzondag 3 juli 2016 met Glittertattoo

Op deze wederom zomerse koopzondag kon wie dat wilde een vrolijke tattoo laten zetten. De beide dames van de tattoostand hadden deze middag hun handen vol om de vele tientallen belangstellenden van zo’n gezellige versiering te voorzien. Er zijn 125 glittertattoos gezet bij kids én volwassenen!

Zaterdag 18 juni 2016 voor Vaderdag!

Deze zaterdag zijn kinderen speciaal voor Vaderdag op de foto gegaan. Alleen of met broertjes en zusjes werden de leukste foto's gemaakt. Mooi geprint werden de foto's meegenomen, zodat deze de volgende dag aan vader cadeau gegeven kon worden. De foto's zijn ook allemaal op Facebook geplaatst, zodat iedereen zijn eigen foto terug kan vinden om te liken, delen en downloaden.

De koopzondag van 5 juni 2016

Op deze zonnige zomerse koopzondag konden de kinderen hun creativiteit uiten op een zonnescherm voor in de auto. De hele middag zaten er zo'n 70 kinderen gezellig te tekenen en te kleuren om daarna vol trots een zonnescherm in de auto op te kunnen hangen. Zo kunnen ze lekker beschermd tegen de zon naar hun eigen creaties kijken!

Moederdag in de Passage op 7 mei 2016

Deze zaterdag voor Moederdag bracht de Surprise Shopper een bezoek aan de Nieuwe Passage Schiedam. En een Surprise was het zeker! Tientallen mensen werden flink verrast toen Jeroen de Surprise Shopper hun aankoop kwam betalen. Of het nu ging om een kopje koffie, slippers, een flesje nagelak of een bijdrage voor een zonnebril of een haarbehandeling...iedereen was even blij. Flink wat Moederdagcadeau's zijn op deze manier betaald door de Surprise Shopper!

De koopzondag van 1 mei 2016

Tijdens de koopzondag van 1 mei kwamen de VergeetZEnietjes langs. Deze twee vrolijke dames lieten het winkelend publiek kiezen uit verschillende VergeetZEniet bloemetjes. De zoete bloem was goed voor een snoepje, de warme bloem leverde een knuffel op, wie de uitvoerende bloem koos moest een dansje maken of liedje zingen. En de herinneringsbloem leverde een mooie foto op!

Bouwen met bouwstenen op 3 april 2016

Deze koopzondag werd er naar hartelust gebouwd in de Passage Schiedam. Jong en oud kon zich uitleven met de kleine (en wat grotere) bouwstenen. De mooiste creaties werden in 2 bouwronden beoordeeld en uiteindelijk zijn er 6 prijswinnaars uitgeroepen. Op een podium kregen zij hun prijs en werden zij toegejuicht door het publiek. Een gezellige middag waarbij heel wat kinderen, sommigen met ouders op hun knieën ernaast, mooie bouwwerken hebben gemaakt.

Passage Pasen op 26 maart 2016

Zaterdag 26 maart stond helemaal in het teken van Pasen in de Nieuwe Passage Schiedam! Bij de Kaatjes met hun Paastafel was het reuze gezellig. Er werd heel wat gegrabbeld in de zakken op zoek naar eieren. Een kwis over Pasen werd gedaan en nog veel meer! De Paashaas huppelde vrolijk rond en deelde aan iedereen chocolade eitjes uit!

De koopzondag van 6 maart 2016

Het was deze koopzondag een dag vol uitroepen. Flink wat AAAHH's, OEH's en PFF...'s zijn er voorbijgekomen en zijn samen met de bezoekers op de foto gegaan. Pretty Oeps, gekleed in een bijzonder letterkostuum, heeft flink wat bezoekers op de foto vastgelegd met een zelf uitgezochte kreet. De foto werd in een bijpassende lijst mee naar huis genomen. Groot en klein heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt en is vrolijk op de foto gegaan.

Valentijn in de Passage Schiedam op 13 februari 2016

Valentijn in de Passage Schiedam! Het was gezellig zaterdag 13 februari bij de ballonnenstand. Flink wat mensen hebben hun pas gekochte Valentijnscadeau in laten pakken in een ballon. Op deze manier wist men zeker de aandacht van zijn of haar geliefde te krijgen. Op Facebook is 2 weken lang een Valentijnsactie gehouden waarbij een Valentijnspakket gewonnen kon worden met de mooiste, liefste of leukste liefdesfoto. Tientallen mensen hebben gereageerd en hun ultieme foto gedeeld. Op zaterdag zijn de winnaars naar Jenny's Koffie Corner gekomen om de prijzen feestelijk in ontvangst te nemen.

De koopzondag van 7 februari 2016

Tijdens deze koopzondag bracht niemand minder dan Kikker een bezoek aan de Passage Schiedam. Groot maar vooral klein wilde maar wat graag met hem op de foto. Er werd druk geposeerd en geknuffeld deze middag. Voor de echte Kikker-fans en creatieve knutselaars was er een Kikker-knutselterras waar je eigen coole Kikker geknutseld kon worden. Vol enthousiasme werd hier gebruik van gemaakt en trots werden de geknutselde Kikkers mee naar huis genomen, als aandenken aan deze gezellige middag!

De Zieners Zondag van 3 januari 2016

Zondag 3 januari werd er weer volop voorspeld door de Zieners. Aan tafel bij de paragnosten kon het publiek zich op verschillende manieren laten vertellen wat de toekomst zal brengen. Ook de helende magnetische massages waren zeer in trek. Traditiegetrouw werd het winkelend publiek getrakteerd op versgebakken oliebollen, aangeboden door de winkeliers van de Nieuwe Passage.