Evenementen

Evenementen Overzicht

Brandersfeesten zaterdag 29 en zondag 30 september 2018

Ook de Nieuwe Passage haakt weer in op dit jaarlijkse Schiedamse feest! Met beide dagen theater en muziek! En natuurlijk zijn op de Branderszondag de winkels ook weer open van 12.00 tot 17.00 uur!

Verjaardag zaterdag 6 oktober 2018

Speciaal voor de 23ste  verjaardag van de Nieuwe Passage Schiedam kan het winkelend publiek een videoclip opnemen bij de Swinging Heads.  En natuurlijk wordt er ook getrakteerd! Vanuit een speciale bakfiets worden lekkernijen uitgedeeld aan de bezoekers. Eet smakelijk!

 

Koopzondag 7 oktober 2018

De winkels gaan open van 12.00 tot 17.00 uur!

Griezelzaterdag 27 oktober 2018

Op een griezelig terras mogen de kids enge zwarte vleermuisjes met wiebelogen maken. ! Ook leuk  om je eerst te laten schminken bij de speciale Halloween Schminkstand en daarna op de foto te gaan met een heel bijzondere achtergrond, bijvoorbeeld naast het kasteel van Dracula of zittend op een pompoen of een bezemsteel. In en rondom het centrum kan men ook nog de Heksen Omtoverkar tegenkomen!

Koopzondag met Popey zondag 4 november 2018

De winkels in de Nieuwe Passage zijn open van twaalf tot vijf uur. Voor de kids staat er een Meet & Greet met Popeye op het programma. Maak kennis met de zeeman die supersterk wordt door het eten van spinazie! Geef Popeye een high five of een stevige hand. Op de foto met deze stoere zeebonk kan natuurlijk ook!

Met Sint op de Foto woensdag 21 november 2018

Deze woensdagmiddag komt Sinterklaas met enkele van zijn Pieten langs. Zijn zetel staat al klaar nabij de Hema en tussen 13.00 en 17.00 uur mogen de kinderen hier gratis en voor niets met de Sint op de foto! Enkele dagen later is de gemaakte foto op te halen bij de Hema! Oh, kom er eens kijken…….

Koopzondag voor Sint zondag 2 december 2018

De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur. En omdat het bijna 5 december is, komen diverse gezellige Pieten langs.

Onder leiding van twee creatieve Pieten mag de jeugd gratis deelnemen aan een leuke workshop. Wat we gaan maken? Dat is nog even geheim, maar….het is om te zoenen!

Ook de dansende Flamingo Pieten komen langs en…..de Cupcake Piet!

Koopzondag 16 december 2018

Ook deze zondag zijn de winkels in de Nieuwe Passage open van 12.00 tot 17.00 uur.

Sneeuwbal en Sneeuwvlokje komen vandaag op visite. Deze sneeuwpoppen maken er absoluut een feestje van en delen knuffels of een high-five uit aan wie dat maar wil. Ook hebben zij voor iedereen een lekkere traktatie bij zich. Gezellige muziek wordt verzorgd door het duo de Swing Masters!

Koopzondag voor Kerst 23 december 2018

Wie dat wil kan deze zondag in de Passage winkels gekochte cadeautjes gratis en voor niets fraai laten inpakken bij de Inpakstand.

Voor kleine cadeautjes zijn ook de Cadeauballonnen er weer! 

De Inpakstand is deze zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Twee gezellige kerstmeisjes delen mini presentjes uit!

De Nieuwe Passage pakt nog steeds in, maandag 24 december 2018

De laatste gelegenheid om kerstinkopen te doen. En daar bieden de winkeliers van de Schiedamse Passage iedereen deze dag de gelegenheid voor.

En natuurlijk is ook vandaag de Inpakstand er weer. Van 11.00 tot 16.00 uur kan iedereen zijn/haar gekochte cadeautjes gratis fraai laten inpakken en kunnen kleine cadeautjes weer verpakt worden in een cadeauballon. Alles gratis en voor niets! 

Een kerstteam deelt lekkere hapjes uit.

Koopzondag 30 december 2018

Ook op de laatste zondag van december zijn diverse winkels open. Men kan terecht van 12.00 tot 17.00 uur om gezellig te winkelen of om de laatste boodschappen te doen voor Oud en Nieuw!

Ook aan de inwendige mens wordt weer gedacht……