Evenementen

Evenementen Overzicht

Een ei hoort erbij! zaterdag 20 april 2019

De zaterdag voor Pasen is het extra gezellig in de Nieuwe Passage. De ‘kakelige’ verschijningen Kip & Ko ontvangen het winkelend publiek met een knuffel, een selfie en natuurlijk… een paaseitje!

Kip & Ko zijn tussen twaalf en vier uur te vinden in het centrum.

Koningsdag zaterdag 27 april 2019

De winkels gaan deze Koningsdag open van negen tot vijf uur! 

En de jeugd mag zich deze dag mooi laten schminken bij de Koninklijke Grime! Deelname is gratis en de schminkstand staat er van twaalf tot vier uur!

Koopzondag met de Kunstzinnige Feestkapper zondag 5 mei 2019

De kunstzinnige Feestkapper komt deze zondag langs. Met haar gekke kapseldoos bezorgt zij de bezoekers een te gekke metamorfose. En de winkels in de Nieuwe Passage zijn open van twaalf tot vijf uur.

Geurig cadeau voor moeder zaterdag 11 mei 2019

Hoe leuk is het om mama voor Moederdag een mooie verrassing te geven!  

Zonen en dochters mogen deze zaterdag tussen twaalf en vier uur tijdens de workshop scrubbekers een eigen unieke scrub maken. Uiteraard is deelname gratis. Kom ook langs!

Koopzondag met zomer Photobooth zondag 2 juni 2019

De winkels gaan weer open van twaalf tot vijf en deze zondagmiddag kan men met zomerse accessoires een jaloersmakend zomerkiekje maken bij de Photobooth. Uiteraard mogen deze foto’s gratis en voor niets mee naar huis genomen worden.

 

Ontbijtje voor vader zaterdag 15 juni 2019

Van twaalf tot vier uur is er een workshop, waar de kleinste bezoekers een compleet ontbijtje mogen samenstellen.  Het ontbijtje wordt feestelijk verpakt en de volgende dag heb je een heel smakelijk Vaderdag cadeautje! Deelname is zoals altijd geheel gratis!