Informatie

Algemene informatie & huisregels

Over de Passage Schiedam

Winkelcentrum de Passage staat centraal in het winkelgebied van Schiedam Centrum. Het overdekte winkelcentrum biedt een breed scala met ruim 50 verschillende winkels. Gelegen dicht bij het drukke Rotterdam centrum is het fijn dat u tevens terecht kunt in het gezellige centrum van Schiedam. U vindt hier altijd parkeergelegenheid en een ruim aanbod aan winkels. Niet alleen de Passage Schiedam staat centraal voor een geslaagd dagje winkelen. Rond het overdekte winkelcentrum is genoeg te beleven. Een mooie wandeling langs de oude havens van deze Branderstad hebben vele u al voorgedaan. En met succes staat deze stad (bekend om zijn 'Ketel 1') hoog aangeschreven en trekt zij vele bezoekers uit alle plaatsen in Nederland.

Tips

In Schiedam zijn op donderdagavond de winkels altijd open tot 21.00 uur. Dit in tegenstelling tot naastgelegen streken, waar de winkels altijd op vrijdagavond open zijn.
Kom eens een keer kijken bij de BRANDERSFEESTEN in Schiedam, een sfeervolle gezellige dag uit in Schiedam. Houd de agenda van september hiervoor in de gaten.

Onze Huisregels

In het winkelcentrum is videobewakingsapparatuur aanwezig. Deze beelden worden zo nodig uitsluitend vrij gesteld aan politie / justitie.
Het gebruik van foto / video apparatuur is niet toegestaan in het winkelcentrum.
Het is verboden te roken in het winkelcentrum.
Samenscholing van jongeren is niet toegestaan in het winkelcentrum.
Fietsen in het winkelcentrum zijn niet toegestaan, noch het gebruik, noch het transport.
Gebruik van rolschaatsen, stepjes en skateboards is niet toegestaan in het winkelcentrum.
Uitsluitend aangelijnde honden zijn toegestaan in het winkelcentrum.

Afdeling Gevonden Voorwerpen

Wanneer u iets verloren bent in of rond de Passage kunt u telefonisch contact opnemen met de beheerder van het winkelcentrum. Spullen die gevonden worden blijven tot 2 maanden liggen. Na 2 maanden zullen waardevolle spullen worden overgedragen aan de politie.

LET OP:
U kunt uw spullen uitsluitend komen ophalen, hierbij kan om uw legitimatie gevraagd worden. Wij sturen geen spullen op!

Verhuur winkelruimte

Wanneer u interesse heeft in het huren van één van de winkelruimtes dan kunt u contact opnemen met eigenaresse Breevast Vastgoed te Amsterdam.