Vorige evenementen

Koopzondag 1 september 2019

Op deze koopzondag konden de kinderen aan de slag om een houten fotolijstje te versieren. 

De hele middag zaten er kinderen gezellig te tekenen, te kleuren en steentjes te plakken om daarna vol trots het fotolijstje mee naar huis te kunnen nemen! 

Met ruim 100 deelnemertjes was het weer een hele geslaagde middag!

Zomerse Koopzondag 4 augustus 2019

Deze koopzondag werd de vakantie gevierd in de Passage Schiedam!

IJssalon La Sorpresa deelde namens de winkeliersvereniging gratis heerlijke schepijsjes uit. 

Jong en oud genoot van de ijskoude traktatie op deze zonnige dag!

Koopzondag Zomerse Workshop 7 juli 2019

Op deze koopzondag mochten de kinderen tijdens een creatieve zomerworkshop een zonneklep pimpen. Met de leukste figuurtjes en letters werden het zonnige exemplaren. Zo’n 110 kinderen gingen getooid met een unieke zonneklep huiswaarts. Let the sun shine! 

 

Vaderdag zaterdag 15 juni 2019

Deze zaterdag konden de kids een leuke traktatie voor vader maken. Zij mochten eerst een bordje voorzien van een leuke tekening.

Daarna werd het bordje gevuld met een broodje, beschuitje, beleg en fruit tot een compleet ontbijtje ontstond! Gezellig ingepakt en klaar was het super lekkere cadeau voor ‘zijn dag’!

Zo’n honderdvijftig vaders zijn op Vaderdag verwend met deze traktatie!

Koopzondag met zomerse foto's zondag 2 juni 2019

Op deze zonnige koopzondag kon men gratis op de foto, waarbij men door middel van trucage zich op een tropisch eiland waande. Ruim 150 bezoekers lieten zo’n jaloersmakend kiekje maken, alleen of gezamenlijk. Met als uiteindelijk resultaat zo’n 180 zomerse plaatjes! 

Alle gemaakte foto’s zijn terug te vinden op de Facebook pagina van het winkelcentrum.

 

Verrassing voor moeder zaterdag 11 mei 2019

Op deze zaterdagmiddag voor Moederdag mochten de kids een speciale verrassing voor mama maken in de Nieuwe Passage. Gratis en voor niets mochten zij tijdens een workshop een eigen unieke scrubbeker maken. Vervolgens werd het mooi verpakt en klaar was het geurige cadeau, waar mama ongetwijfeld op haar dag heel erg blij mee is geweest!

Koopzondag met feestkapper 5 mei 2019

Tijdens de koopzondag van 5 mei kwam de kunstzinnige Feestkapper langs. Met haar gekke kapseldoos vol bloemen, kroontjes en andere accessoires toverde zij bezoekers die dat wilden om tot ware diva’s!

Koningsdag zaterdag 27 april 2019

Deze feestelijke dag was de Nieuwe Passage natuurlijk ook weer geopend en speciaal voor de kids was er Koninklijke Grime. Zij konden zich deze dag mooi laten schminken! En…. extra gezellig was het met live muziek bij JJ’s Lunch en Catering!

 

Paaszaterdag met Kip & Ko zaterdag 20 april 2019

Op Paaszaterdag maakten Kip & Ko er een gezellige boel van. Iedereen kreeg een chocolade eitje en uiteraard gingen zij graag met de bezoekers op de foto.

Koopzondag met workshop Fruitvlinders 7 april 2019

Deze zondagmiddag had de Nieuwe Passage voor een hele gezonde activiteit gezorgd.De kids konden met druiven en mandarijnen een prachtige vlinder maken.  Dus na even pronken met de fruitvlinder kon deze gewoon lekker opgegeten worden!

Koopzondag met Art Kids zondag 3 maart 2019

Op deze koopzondag konden de kinderen hun creativiteit kwijt tijdens de workshop Kids Art. De hele middag stonden kinderen gezellig te schilderen om daarna vol trots hun schilderij mee naar huis te kunnen nemen.

Valentijn zaterdag 9 februari 2019

Op zaterdag 9 februari kon men een speciale liefdeskaart naar een geheime liefde of aan een persoon die voor hem of haar heel dierbaar is sturen. Menig kaartje werd geschreven en in de brievenbus bij de Valentina’s gedaan. Ongetwijfeld zijn op Valentijnsdag, 14 februari, heel wat geliefden verrast met deze speciale kaart!

Koopzondag met Bob de Bouwer 3 februari 2019

Tijdens de koopzondag van 3 februari kwam de bekendste bouwvakker van ons land langs: Bob de Bouwer! En natuurlijk waren er heel veel kinderen gekomen om hem te begroeten met een fikse high five of met hem op de foto te gaan.

Tevens was er een knutselhoek, waar een leuke kleurplaat mocht worden gemaakt, of een bouwplaat kon worden omgetoverd tot een mini bouwwerkje.

Het werd een hele gezellige, druk bezochte middag! 

 

Zienerszondag met oliebollen 6 januari 2019

Het nieuwe jaar 2019 ging traditiegetrouw van start met de Zienerszondag in de Passage Schiedam. Een 10-tal paragnosten was weer uitgenodigd door de ondernemers om wie dat wilde een kijkje in de toekomst te bieden. En zoals elk jaar stonden ook dit keer de belangstellenden geduldig in de rij om uiteindelijk gebruik te kunnen maken van zo’n gratis consult. 

Voor de wachtenden en voor alle overige bezoekers deze zondagmiddag waren er ook weer gratis oliebollen. Aangeboden door de gezamenlijke Passage-ondernemers en vers gebakken door het team van Nico Sterrenberg, kampioen oliebollen bakken van Zuid-Holland!

Koopzondag met bitterballen zondag 30 december 2018

Zondag 30 december

Het jaar uit….met bitterballen ! Deze koopzondag kwamen twee charmante dames langs en deelden onder de winkelende bezoekers lekkere bitterballen uit. Alvast als voorproefje op de jaarwisseling die daags daarna plaatsvond. 

De ondernemers van de Nieuwe Passage wensen iedereen een heel goed en vooral gezond 2019 !

Inpakactiemet traktaties 23 en 24 december 2018

Zondag 23 en maandag 24 december werden de kerstcadeautjes weer gratis ingepakt voor wie dat wilde bij de gezellige Inpakstand in de Nieuwe Passage. Ook kon men kleine cadeautjes weer laten verpakken in een cadeauballon. Een service waar massaal gebruik van werd gemaakt.

Om het beide dagen extra gezellig te maken deelden twee dames namens de gezamenlijke winkeliers op zondag 23 december allerlei kleine cadeautjes uit aan de bezoekers, terwijl men op maandag 24 december op allerlei lekkere hapjes, kerstkoekjes en chocolade werd getrakteerd.

Koopzondag in winterse sferen zondag 16 december 2018

Deze koopzondag kwamen Sneeuwbal en Sneeuwvlokje op visite. Zij deelden lekkere slagroomsoesjes uit. Het duo De Swing Masters, geheel in Dickensoutfit, zorgde voor swingende en sfeervolle muziek deze middag. Ook meneer Choco en mevrouw Melk waren present. Vanuit het niets serveerden zij voor de bezoekers heerlijke warme chocomelk.

Koopzondag met Pietenpret 2 december 2018

Op de koopzondag van 2 december kwamen de nodige Pieten het winkelcentrum met een bezoekje vereren!

Zo mochten de kids onder leiding van twee gezellige Pietjes zelf een chocoladepietje maken! Veel kinderen kwamen langs en gingen aan de slag, met als resultaat hele grappige, maar vooral lekkere Pietjes! Om te zoenen zo lekker!

In een charmante pietenrok trakteerde het Pietenmeisje de bezoekers op kleurrijke cupcakes. Een andere Piet zorgde voor een heerlijke topping op de cupcake!

En dat was nog niet alles. Voor Het Te Gekke Pieten Team was niets te gek. Eentje maakte mooie ballonfiguren, nummer twee liep op stelten, een andere Piet deelde snoepjes uit en er was ook een Piet die kindergezichtjes schminkte.

 

Met Sint op de foto woensdag 21 november 2018

Woensdagmiddag 21 november was het weer zover….St. Nicolaas bracht zijn jaarlijkse bezoek aan de Schiedamse Passage! En alle kindertjes mochten met hem op de foto! 

Rijen dik stonden ze op hun beurt te wachten. Best spannend allemaal! Maar de Pieten maakten er met de kleintjes weer een echt feestje van.

Vele foto’s werden deze middag gemaakt die enkele dagen later bij de Hema kunnen worden opgehaald. Gratis en voor niets!

Koopzondag met Popeye 4 november 2018

Deze koopzondag kwam Popeye ‘the Sailorman tuut tuut’ langs in de Passage Schiedam! 

Jong en oud wilde maar wat graag even dicht bij Popeye staan voor een foto of een dikke knuffel.

 

Halloween taferelen tijdens Griezel Zaterdag 27 oktober 2018

In het weekend voorafgaand aan Halloween werd zaterdag 27 oktober in de Nieuwe Passage Schiedam omgedoopt tot Griezel Zaterdag. Daarbij natuurlijk het kindvriendelijke aspect niet al te veel uit het oog verliezend. 

Zo kon de jeugd een vleermuis knutselen, compleet met wiebeloogjes. Twee spannend uitgedoste en geschminkte, maar bijzonder vriendelijke dames schminkten de kindergezichtjes om tot fraaie kunstwerkjes, terwijl aan de andere kant van het centrum twee aardige heksen de kids niet alleen voorzagen van schmink, maar vooral ook van een flinke heksenneus! En voorzien van al dat fraais kon men gratis op de foto, waarbij door middel van trucage de resultaten af en toe toch wel behoorlijk griezelig oogden…..

Alle gemaakte foto’s zijn terug te vinden op de Facebook pagina van het winkelcentrum.

Opvallend veel kinderen kwamen trouwens deze zaterdag spannend verkleed naar het winkelcentrum.

Een beetje griezelig blijkt toch ook heel leuk te zijn…..voor wie durft!

23e verjaardag zaterdag 6 oktober 2018

Het is al weer 23 jaar geleden dat de Nieuwe Passage haar deuren opende voor het winkelend publiek. En zoals elk jaar, lieten de winkeliers ook deze verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan.

Vanuit een bakfiets werden allerlei lekkernijen uitgedeeld onder de bezoekers.

En wie wilde kon langs gaan bij de studio van Swinging Heads, waar men op hilarische wijze een videoclip kon opnemen. Als beloning kregen alle deelnemers de opgenomen videoclip op DVD gratis mee naar huis!

Het werd een gezellig verjaardagsfeestje!

Drukbezochte Brandersfeesten 29 & 30 september 2018

Het was druk tijdens de Brandersfeesten op zaterdag 29 en zondag 30 september.

Op zaterdag kon men in en rondom de Nieuwe Passage een antiek Kermispaardje tegen komen met daarop een dame die live welbekende liedjes zong. Tevens stond er een schminkstand voor een geheel ander uiterlijk voor 1 dag en…. was Juffrouw Suikerspin present! Met gratis suikerspinnen voor jong en oud!

Op zondag was er entertainment in boerensfeer. Met de Hollandse Bakfiets, een hippe photobooth, waar men leuke selfies kon maken, bezoek van een boer en boerin op stelten met traktaties en natuurlijk gezellige muziek!